Bent u op zoek naar een kinderstoel in een mooie kleur of bijvoorbeeld naar een stoel in de vorm van een paard? Dan heeft u met Duverger Home dé webwinkel gevonden waar u naar op zoek bent. In ons assortiment vindt u verschillende soorten stoelen waar uw peuter of kleuter jarenlang op kan zitten. Bekijk nu ons complete aanbod hierboven.

Een kinderstoel in verschillende soorten en maten

Bij Duverger Home begrijpen we dat niet ieder kind hetzelfde stoeltje leuk vindt. Om deze reden bieden wij in ons assortiment dan ook verschillende kinderstoelen aan. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit onze ‘Elephant kinderstoelen’, waarbij de vorm van de stoel doet denken aan een olifant. Hiernaast hebben we ook nog stoelen in ons assortiment in de vorm van een paard en u kunt zelfs bij ons terecht voor de aanschaf van een ‘scooter kinderstoel met tafeltje’. Wij weten dan ook zeker dat onze stoelen in de smaak zullen vallen bij uw kinderen.

Een eigen stoel voor uw kind

Naarmate uw kind wat ouder wordt gaat hij/zij het steeds fijner vinden om een eigen plekje te hebben. Op deze plek kunnen ze bijvoorbeeld lekker televisie kijken, knutselen of even hun favoriete boekje lezen. Met een kinderstoel van Duverger Home is het mogelijk om deze plek te creëren voor uw kind. Plaats onze kinderstoelen aan een tafeltje en uw kind kan volledig zijn eigen gang gaan. Natuurlijk kunt u van een afstand altijd uw kind in de gaten houden, want u weet immers waar uw kind is. Dit alles maakt de stoelen in ons assortiment geschikt voor iedere peuter en kleine kleuters.

Tips voor het aanschaffen van kinderstoelen

Wanneer u een kinderstoel wilt aanschaffen is het belangrijk dat u let op een aantal verschillende punten let voor de veiligheid en het comfort van uw kind. We zetten de meest belangrijke punten voor je op een rijtje:

  • Stabiliteit: Er bestaat een grote kans dat uw kinderen niet de hele tijd stil blijven zitten. Daarom is het van belang om een stabiele stoel te hebben die niet snel omvalt.
  • Rugleuning: Uw kinderen hebben het meeste baat bij kinderstoelen met een rugleuning voor de optimale ondersteuning van het lichaam tijdens het zitten.
  • Geen scherpe randen: Let er goed op dat een stoel geen scherpe randen heeft waar uw kind zich aan kan bezeren.
  • Stoelhygiëne: Kinderen staan erom bekend dat ze vaak knoeien of rotzooi maken. Kies daarom voor uw gemak een stoel die gemakkelijk schoon te houden is.
  • Eetblad: Op het moment dat een stoel voorzien is van een eetblad dient u na te gaan of dit blad degelijk is bevestigd aan de stoel en dus niet los kan geraken.


Bovenstaande punten zijn van groot belang om de veiligheid van uw kind in de stoel te kunnen waarborgen. Gelukkig hebben wij meerdere stoelen in ons assortiment die voldoen aan al deze belangrijke punten.

Bestelling en verzending

Wanneer u een mooie kinderstoel heeft kunnen uitzoeken in onze webwinkel kunt u deze eenvoudig bestellen. Zodra wij uw bestelling bij ons binnen is kunnen wij de verzending gaan klaarmaken. Over het algemeen kunt u uw bestelling binnen 3 tot 8 werkdagen in huis verwachten.

Advies nodig?

Mocht u nu advies nodig hebt met betrekking tot de aanschaf van een kinderstoel dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact op te nemen met Duverger Home. Wij zijn iedere werkdag zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Bel naar +32 457420100 of stuur uw vraag naar [email protected] Wij doen iedere dag ons uiterste best om al uw vragen over onze kinderstoel te beantwoorden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »