Over ons

Du Verger Trading, opgericht op 2 juli 2012, is het resultaat van een doorgedreven passie voor binnenhuisinrichting en vintage. Zaakvoerder, Benoît Van den Bogaert, heeft zich deze passie vooral eigen gemaakt in zijn voorgaande zaak Troc.com Dendermonde, een franchise-keten gespecialiseerd in depot-verkoop van inboedels. Deze 10-jarige ervaring heeft bijgedragen tot een zeer degelijke kennis van het meubel en decoratie.

Dit was de ideale basis om de webshop Duverger Home op te zetten.  
Duverger Home staat voor een met zorg geselecteerd gamma meubelen en decoratie van Belgische en Nederlandse merken aan zeer betaalbare prijzen.
De selectie,onder de merknaam Duverger, bestaat uit vintage, trendy en landelijke stijl met regelmatig een aanbod van sales aan zeer scherpe prijzen.

De eenvoudige structuur van het bedrijf zonder echte toonzaal en een logistiek op basis van drop-shipping maakt dat onze prijzen zeer concurentieel zijn. 

Nog een weetje: Duverger komt uit de Franse vertaling van de achternaam Van den Bogaert, zijnde een boomgaard.

Het Duverger Home team wenst zijn bezoekers veel plezier met het ontdekken van zijn ruim en soms verrassend aanbod!

[email protected]
+32 475 420 100

Hartelijk welkom

Benoît Van den Bogaert

Zaakvoerder

Du Verger Trading bvba

Kasteelstraat 120

B-9255 Buggenhout

BTW: BE0847.079.026

IBAN: BE73 3631 2397 7760

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »